Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Submarine #45042 üzenetére

    Pár hete beszéltünk itt róla, csak akkor még kint voltam valahol a galaxis másik felén, és ott nem tudtam kipróbálni. Azóta megcsináltam, múlt héten lövöldöztem is vele egy kicsit, már éppen készültem volna élménybeszámolót tartani, erre itt ez a videó, így nekem már nem kell hosszúra fognom. Kb. tökugyanezt csináltam én is. T10 burst lézerekkel (efficient, focused, long range módosításokkal), húzott pajzzsal (Bi weave, de kb. bármelyik jó) és boosterekkel, néhány PD ágyúval, raktérben egy kis csalival. Low res site-ban leparkoltam, előtte fullra pakoltam magam massacre missionnel, és vártam az érdeklődőket. Jöttek is, persze nem túl sűrűn, a low res site már csak ilyen, de azért jöttek. Sokszor a zsaruk voltak a probléma forrásai, mert hamarabb megtámadták a kalózt, mint az tudott volna engem, így sok lehetőségtől fosztottak meg, de az idő nekem dolgozott. Próbálkoztak hatch brakerrel, de a PD mind leszedte, ill. maga hajó sem élt annyi ideig, hogy az általa küldött kis betolakodó kinyithatta volna a rakteret. Működőképesnek tűnik a dolog.

    Közben ott voltam én is, olykor hozzá is piszkáltam, így a szó szoros értelmében nem voltam AFK, de majd ki szeretném próbálni azt is. Hagyom pár órát önmagában, mire megy vele.

    #45041Munkas

    Három azért már tud problémát okozni, ha egyszerre lőnek, de amúgy tényleg nem vészesek. Főleg, hogy olyan buták szegények, hogy nem csodálkozom, hogy a guardian faj kihalt.

    Kíváncsi lennék, lehetséges-e körpályára állítani egy SRV-t.

Új hozzászólás Aktív témák