Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Munkas #45118 üzenetére

    Ezt senki nem mondhatja meg helyetted. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szükséged van-e egy olyan mobil bázisra, ahol az összes hajódat (na jó, csak negyvenet) tárolhatsz, és oda megy, ahova csak szeretnéd. Ha igen, vegyél egyet, ha nem, akkor meg ne!

    Annyiban kiegészíteném, amit írtál, hogy hely azért még most is van. Olyan rendszer nagyon kevés van, amely tényleg betelt, és még ha így is van, azért a közelben találni helyet, szóval a parkolás legfeljebb apróbb kellemetlenségekkel jár, de semmi komoly.
    Felfedezésre is lehet használni, persze kicsit másképp, mint egy vezethető hajót. Én elmentem vele a Beagle Pointig meg vissza, és élveztem. De ami számomra a legnagyobb előnye, az pont az, hogy az összes hajómat tudom vinni magammal, ahova csak akarom. Ha pl. lövöldöznék, és az adott rendszerben nincs nagy állomás, akkor is mehetek nagy hajóval, mert leszállok a carrierre, amit leparkoltam a res site mellett. Bányászat közben nem kell elugrándoznom eladni a cuccot, a hanem a carrieren tárolom, és a végén egyben adom el az egészet egy másik, kifejezetten a szállításra épített hajóval. Lehetne még sorolni, nekem nagy segítség a FC, egy pillanatra sem bántam meg, hogy megvettem. De lehet, hogy másnak ezek nem szempontok, és neki nincs rá szüksége.

    #45119Submarine

    Az. Akkoriban csináltam én is, mikor még nem volt FC. Szerencsére aránylag hamar kaptam is egy megfelelő küldetést, nem sokat tököltem vele. De amúgy Marco talán a legidegesítőbb mérnök az összes közül. Nehéz hozzá eljutni (bugokkal is meg kell küzdeni), és igazából ő maga nem sokat tud. A legfőbb haszna, hogy meg tudja mondani Palin ill. Chloe elérhetőségét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák