Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz 5150head #47492 üzenetére

    Ez egy roppant élvezetes része a játéknak. Vadászni a megfelelő küldetésekre. Ja nem, roppant utálatos tud lenni.
    A lényeg az, hogy minél több frakciótól érdemes felvenni ugyanoda szóló küldetést, mert akkor egy kalóz kilövése mindenkinél egynek számít. Ha ugyanattól a cégtől kapod a küldetéseket, akkor sajnos sorban mindet végig kell csinálni.
    Én sokáig a Heveri rendszerben vettem fel küldetéseket a Logoni vagy a Paitina rendszerekbe. Pár óra alatt össze lehetett szedni, de ha nem volt szerencsém, és épp egymást ütötték a cégek, akkor kínkeserves volt.

    Ezért inkább ajánlom a birodalmi rang húzására alkalmas helyeket, pl. a HIP8444 és a HIP8758 párost. Előbbiben felveszed a küldetéseket (mind ugyanoda fog szólni), a másikban meg megcsinálod. Arra figyelj, hogy a 8444-ben csak közepes leszállóhely van, ha nagy hajót akarsz vinni, akkor a másik rendszerben kell letenned, ott van coriolis állomás.
    Persze előtte a cégeknél a reput húzd maximumra, de ezt pár környi adatfutárkodással meg lehet csinálni. 1-2 óra kb.

    Ugyanez igaz a Ngalinn-Mainani párosra is. Kb. 30 fényévvel odébb vannak, azokat is érdemes megnézni. A res site-ok eloszlására már nem emlékszem pontosan. De a HIP 8758-ban tuti volt low (vagy normál) res site, ami afk lövöldözéshez kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák