Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Leslie33 #48117 üzenetére

    Ahogy bármelyik bázison, úgy a FC-en is 40 hajód lehet bedokkolva maximum. A FC rakterének telítettségétől függ, mennyibe kerül az ugrás. Ha fullon van, kb. 130 tonna tríciumot zabál meg egy 500-as ugrás, de üresen kb. a feléből is megvan. A max. 25000 tonnás raktérbe csak az ott található rakomány ill. a FC moduljai számítanak bele (tehát a bedokkolt hajók nem). Ha egyedül magadnak veszed a FC-t, egy csomó nagy modult, mint pl. shipyard kihagyhatsz, mert az a szolgáltatás a tulajnak mindig jár.

    Világot látni vele csak akkor érdemes, ha már van pár milliárdod pluszban, amit elkölthetsz. Ilyenkor televeszed tríciummal, aztán kb. elmehetsz vele a galaxis túloldalára meg vissza. De persze vehetsz is útközben néhány helyen (piszok drágán) vagy bányászhatsz is üzemanyagot.

    Kereskedni lehet vele, ill. pénzt is keresni, de időigényes. A FC nem annyira a profitról szól, igazából viszi a pénzt rendesen. A gazdagok játékszere. De ha már van egy rakás pénzed, ez az, amire tényleg érdemes költeni. Én nem bántam meg egy percig sem, hogy megvettem. A fenntarftási költsége ki van fizetve pár évre előre, szóval nem kell aggódnom miatta.

Új hozzászólás Aktív témák