Új hozzászólás Aktív témák

  • retfirg

    tag

    válasz viktorhu #1114 üzenetére

    Nem, ez kicsit sem olyan, neked pedig újra kéne járni az általános iskolát vmi nyugati országban, hogy legalább egy asszociáción ne bukjál el felnőtt ember létedre: két példádból kettő volt buta és rosszul alkalmazott. Nem a megszokásról volt szó és attól, mert magától újraindul, pont nem lesz olcsóbb.
    Szóval csak az derült ki egyértelműen, hogy nem is érted, amibe bele szeretnél beszélni. Lehet jobb lenne, ha édesanyádnak több teret engednél a gép előtt ;)

    nutfile: Olyan kérdés nem volt, hogy én mi vagyok, bár ha közölném, hogy te meg szerintem sötét, akkor biztos jönne egy mod, aki szerint én lehetek beteg, de te nem lehetsz sötét. Ezért nem is gondolom ezt!

    1. beállok a parkolóba > Ez rajtad kívül még sok embernek kihívás, gyakorlat teszi a mestert!
    [De ha akarom, nekem itt már éles a parkolásom, mert még az előző lámpánál/sarkon elindítottam, mivel tudom hova megyek: ezt übereld az alkalmazásoddal.]

    2. leszarom az automatát és indulok dolgomra > Vagyis nem veszed észre ha rosszul érzékelte a zónát és feleslegesen fizetsz, miközben megbasz a parkolóőr. (Hogy nem így van? Hát akkor szerencséd volt, mivel nem rajtad múlt.)

    3. közben elindítom a parkolást (még térképes ellenőrzéssel is kevesebb gomnyomással, mintha sms-t írnék. bár ekkor valószínűleg még csak keresgélném az automatát...) > Igen, ebből már teljesen világos, hogy most egy olyan ember okít minket, akinek saját bevallása szerint bonyolult egy SMS megírása.
    Szóval akinek azért kell a Simple, mert még egy SMS-t se tud megírni. Iszom szavaid!
    // Most az, hogy itt mindenki úgy csinál, mintha nem ugyan abban a zónában parkolna minden nap, hanem random helyeken a városban, ahol mindig újabb számot kéne tudni... lelketek rajta. Én az esetek 95%-ban ugyan ott parkolok (ahol már korábban is), tehát nem kell tudnom semmit, csak küldök egy sms-t oda, ahova az előzőt, azzal a rendszámmal, amelyik kocsimmal éppen vagyok.

    4. számomra a legfontosabb: tuti nem felejtem el leállítani, mert a notification bar-ban látom, hogy aktív a parkolás! > A következő lépés meg az lesz, hogy már megálláskor is szól, mert magadtól nem veszed észre, hogy leparkoltál - gondolom. Persze ez csak feltételezés, hiszen ha az nem ébreszt tudatodra, hogy beülsz az autódba, akkor a kiszállás miben más ugye?!

    5. mindig van pénzem parkolásra, nem csak hónap elején, amikor a mobilszámla jön, ezért nem zavar, hogy akkor fizetek, amikor a szolgáltatást igénybe veszem > Igen, látszik, hogy neked még soha életedben senki nem magyarázta el a gazdasági folyamatok legalapvetőbb működését sem. Ezt egyébként lehet tudni abból is, hogy Simple felhasználó vagy.
    DE erre igazán kár ilyen büszkének lenni, olvassál vmi jó kis blogot, mint a pénzcentrum, vagy a kiszámoló, vagy a többi hasonló. Így 2017-ben érdemes lenne legalább az alapjait megismerni annak, amiben 20-30-40 éve élsz. Kapitalizmusnak hívják.

    +1 nem zavar az időkorlát, hiszen az én érdekeimet is szolgálja, hogy legyen forgás és találjak helyet... > Mert te át szoktál parkolni három óránként? És olyankor nagyon hasznosnak találod, hogy átparkolhatsz mások helyére, akik éppen szintén másik helyet keresnek? A helyek száma ugyanis fix, tehát a logikád akkora katasztrófa, hogy javasolnék egy alkalmazást arra is, hogy gondolkozzon helyetted.
    Te ne erőltesd, csak kibaszol magaddal.

    Vagy ezt csak azért írtad ide, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy te nem velünk azonos valóságban létezel? :D

    Felesleges, sőt, mondhatni káros, hogy úgy próbáltok meggyőzni másokat arról, nekik mi a jó és egyszerű, hogy közben evidens: azt se tudjátok nektek mi a jó vagy egyszerű.
    Ez az egész első sorban a geekségből, a kötelező app használatból és techmániából, meg a többi kényszer cselekvésből jön. És án tökre megértem, én is szeretnék a telefommal fizetni, ezért beszélgetünk.

    Amivel nem lenne baj, csak a ti tudatotok nem képes elfogadni, hogy ti nem a fejlett nyugaton éltek. Ez itt nem az, amit szeretnétek hinni, és azaz alkalmazás sem az, mint aminek ti szeretnétek hinni.
    Az egy feleslegesen közbeiktatott elem a rendszerben, ami értük van, nem érted.

    [ Szerkesztve ]

    # If the wishes were fishes nobody ever get hungry

Új hozzászólás Aktív témák