Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
197/75
Én a balatoni halászlevet jobban szeretem (végülis az életem kb negyedét ott töltöttem eddig ).
Mi így főzzük:
-alaplé - hagyma, paprika, 2db krumpli, kevés paradicsom, egészbors, kárász/keszeg, potykafej (hogy sűrű legyen ).
- miután jól megbuggyant a bográcsban, nekiesünk turmixgéppel, az jól bedarálja a cumót
- egy tésztaszűrő szerűséggel a zacc nagyrészét leszűrjük (szálkáknak annyi)
- vissza a tűzre, pirospapresz, halszelet, ikra, tej bele
- még egy kicsit forraljuk
- kenyérrel tálaljuk
(de éhes lettem )Van egy nagyon jó kis rézbográcsunk, kb 20-25 embernek elegendőt lehet benne megfőzni.
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen