Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Vodike #3481 üzenetére

    Nem egy gurme menyorszag, nincs tulcsicsazva a talalas, nem lehet mindenfele kezmuves sort inni vagy froccsozni, de izugyileg rendben van (volt amikor utoljara ott ettem). Ha a minoseg biztositos nejem fogyasztasra jovahagyta a kajajukat a latottak alapjan, akkor max a hely ami megteveszto. Nem szokas manapsag gazzsamolyon aluminium konderban fozni - ez olyan menzas/retro style ami sokakat elborzaszt. Nem kutyakajabol foz, az a faszi egy igazi vendeglatos dinoszaurusz. Sajnos kihaloban vannak az ilyen fozni tudo, nagy dumas, profi vendeglatosok. Barkinek mernem ajanlani ha meg ugyanugy tolja.

    A meret nem igazan szamit nalam (ha keves lenne, ennek dupla adagot ahogy mashol) - viszont jo magyarosan foz. A tobbi nem igazan erdekel. A porkoltje jo, a babgulyasa szenzacios. Szalontudo meg pacal az marad masnak - en ilyen belsosegbol max hurkat vagy hagymasvert eszem meg. Esetleg egy jo maj barhogyan.
    Ha minden igaz akkor sonkat/kolbaszt is fustol - meglessuk mit tud.

    Nalunk mostanaban mindenfele Michelin sef vendegeskedik par napra (Scarello/Ros/Senn/Kaiblinger/Heimann) - jo a produkcio, de mint tudjuk nem en vagyok a torzskozonseguk.

    Bar ahogy mar emlitettem a tavalyi ev noi sefjeve valasztott Ana Ros (nem ugyanaz mint a fenti, a fenti tan Rafaele Ros) az eddigi egyetlen akinel megvolt a 'wow effect' - igaz nala nem vendegkent jartunk, hanem ismeroskent. Persze neki meg nincs csillaga. De ha netan valamikor Bled kornyeken jarsz erdemes beterni a Hisa Frankoba. Szobat is adnak ki - lehet erdemes ott aludni. Mi is ugy jartunk ott aztan hajnalig tarto sajt es boros pince latogatas lett belole.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák