Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    Kedves óraszerető fórumtársak, órabarátok!

    Segítségeteket szeretném kérni. Egy év után be kellett látnom, hogy bár imádom, és maximálisan elégedett vagyok a fekete számlapos piros mutatós Tissot PRC 200 chronommal, a 46 óra járástartaléka, - óraforgató ide-vagy oda (persze, hogy lusta vagyok beletenni) - nem elég egy teljes hétvége áthidalására. Jó... az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy róla talán nem egy ugrással szeretnék 5 év múlva váltani, - a mostani tervek szerinti révet megtestesítő - új, kézi húzós Omega Moonwatchra. :)

    Új szerelmem egy Hamilton Khaki Aviation Pilot Auto Chrono H64666135 Hamilton H-31-es belsővel ETA 7753 alapokon 60 óra járástartalékkal. Azonban nagy bánatomra országunkban ezidáig nem találtam olyan kereskedőt akinek kínálatában próbálható volna ez a modell.

    Segítségkérésem is ezzel kapcsolatos. Hozzátok fordulnék, hogy akinek van ilyen vagy legalább ezzel megegyező tokkal és karpereccel szerelt órája, és felebaráti szeretetből, korsó sörért, üveg borért lehetőséget engedne egy felpróbálásra, azt előre is köszönném.

    Aki tudna ebben segíteni, Budapest vonzáskörzetében, kérem privát üzenetben jelezze!

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák