Új hozzászólás Aktív témák

  • AstraCDX

    senior tag

    válasz zebranyul #2679 üzenetére

    Hali !

    Én is láttam miközben nem létező árak után kotorásztam . Elég vicces ! :DD

    Kaptam ugyanis mail-t, hogy hosszabbítsak, és hosszabbítás utáni kedvezményes díjjal csalogat, de nem számszerűsíti azt .

    "Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ADSL otthoni csomag prepaid (Szereld Magad M.N.) Bravo* 4 Mbit szolgáltatásának hűségidőszaka hamarosan lejár.
    Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.

    Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az internet szolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő esetleges költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.

    Amennyiben nem kerül sor jelenlegi szerződésének meghosszabbítására, az ADSL előfizetői szerződés a hűségidőszak lejáratát követően határozatlan időtartamúvá válik, és a havi előfizetési díj 4575+ ÁFA összegre módosul.

    Kedvezményes ajánlatunk!
    Javasoljuk, hogy mielőbb hosszabbítsa meg hűségszerződését további 1 évvel, ez esetben ugyanis a jelenleg érvényben lévő hűségidőszak lejárta utáni előfizetési díjánál kedvezőbb havi díjat tudunk Önnek biztosítani."

    A honlapon nincs lejárt hűségidejű szerződéshosszabbító előfizetők díjkategória, csak új előfizetőknek, meg szolgáltatóváltóknak .

    Akkor honnan tudjam, hogy mi mennyi ? Érdemes-e hosszabbítani náluk ? :F

    Vagy zsákbamacska, de azt biztos . :DD

    Egyébként észlelte már valaki azt a 4 Mbit/s > 4,5 Mbit/s brutal sávszélesség emelést ? :C

    Nekem ez nagyon gyanús,hogy ez egy parasztvakítás . :P

    Nálam a modem eddig is 4480 kbit/sec-ra állt be, és néha mikor jó kedve volt a letöltési sebesség is megfelelt, az általuk újnak hirdetett 4,5 Mbit/sec-nek . :Y

    Akkor fölteszem az aktuális kérdést : Eddig hazudtak, vagy most hazudnak ? :C

    Üdv.

    Astra

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák