Új hozzászólás Aktív témák

  • Hell

    tag

    Vigyázzatok az Externettel és a LEJÁRÓ HŰSÉGIDŐSZAKKAL!

    A sziasztokkal akartam kezdeni, de úgy a elveszett volna az írásom a többi között. Nem olvastam az előző hozzászólásokat, lehet, hogy mással is megtörtént az alábbi dolog:

    A szokásos havi számlámat megkaptam és kerekedett szemekkel néztem a rajta szereplő összeget. A szokásos 5.290,- Ft helyett 9290.- Ft szerepelt rajta. Nem tudtam mire vélni, emiatt két nappal ezelőtt felhívtam az ügyfélszolgálatukat. Nem vették fel 10 perc után üzenetet hagytam, kértem a visszahívást. Természetesen nem történt meg, emiatt ma ismét bepróbáltam Otthonról, Csúcsidőben, Mobilról (11 perc).
    Közölték velem, hogy lejárt a hűségidőm és nem hosszabbítottam meg, ezért 4000 forinttal kell többet fizetnem. Kérdeztem, hogy miért nem figyelmeztettek erre.
    Válasz:
    - Tudnom kell, hiszen a szerződésben benne van, hogy hűségidő után változik a havi költség
    " Nagyon sok dolog van a szerződésben, két éve kötöttem, így nincs már a fejemben, hogy mi volt benne, mire kell odafigyelni"
    - Küldtek levelet ,amiben figyelmeztettek, hogy a hőségidőm hamarosan lejár.
    " Valóban jött egy levél. Egy ajánlat volt benne. Ha meghosszabbítom a szerződésem a nyár végéig, akkor kedvezményesen vásárolhatok egy fotókönyvet. Nem érdekelt a fotókönyv, így nem foglalkoztam vele. (Felmerül részemről a kérdés miért nem küldtek inkább egy figyelmeztető levelet, hogy emelkedni fog a számlám?)
    - Miért nem nézem az online ügyfélszolgálatot.
    " Hányingerem van, hogy annyi oldalt kell figyelemmel kísérnem, utálom, hogy egy oldal használatához köteleznek. Ha jól emlékszem, akkor a két év alatt jó ha kétszer voltam fent."

    Az szép az egészben, hogy részükről „mindent” megtettek mossák kezeiket.
    Részemről pedig nem.
    1. TVshop ajánlat helyett küldjenek egy értelmezhető sort a számlával. Hülye gyerek egy hónap múlva lejár a hűségidőd, emelni fogjuk a havidíjat 4000 forinttal.
    2. Amikor elektronikus formában kapok értesítőt, hogy elküldték a számlát. Küldjenek egy másik levelet. Hülye gyerek egy hónap múlva lejár a hűségidőd, emelni fogjuk a havidíjat 4000 forinttal.
    3. A Hülye gyerek helyett írják azt, hogy "2 éve hűségesen fizető, nem késő kedves Ügyfelünk"-et.

    Részemről amint lehetőségem lesz egyből váltok.

    Egyszóval NÉZZÉTEK A HŰSÉGIDŐTÖKET! HA LEJÁR AKKOR JÖN AZ EMELT SZÁMLA, AMIT KÖTELESEK LESZTEK BEFIZETNI!

    Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

Új hozzászólás Aktív témák