Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Misogi #23878 üzenetére

    Ez most a te hibád mármint hogy ha nem tudsz reagálni az email-jeikre, megnéztem és lehet módosítani az elérhetőségeket az elsődleges másodlagos email címeket és a telefonszámot is.

    Itt a Ph-n nem lehet módosítani az email címet - ha jól tudom - anno jött egy értesítés, hogy x idő van a módosításra és utána már nem lehetséges szerintem ez nem helyes sajnos az email szolgáltatók is előszeretettel szűnnek meg.

    V.Stryker

    PONTOSAN, szerintem nincs olyan 40 évnél fiatalabb aki az osztálytalálkozóját nem a fészbukon szervezi. (kivétel mindig van vagy olyan akivel külön email-en vagy telefonon kell egyeztetni de tuti hogy a többség ott elérhető)

    + amint nem győzök hangsúlyozni, nem kell egész nap az üzenőfalat görgetni, lehet céltudatosan pl. a csoportoknak aminek tagja vagy azok értesítéseit elolvasni és kész.

    Van olyan ismerősöm - 60+os nő - akinek a netezés CSAK a fészbukot jelenit, tehát bármit is olvas azt csak a fészbukon keresztül éri el és ha jól értem nem is navigálja oda magát az adott oldalra pl. ha egy index-es origo-s vagy 444-es cikket olvasd hanem azt a fészbukon olvassa végig.

    Van olyan ismerősöm - huszonéves lány/nő - akinek a netezést pedig csak az okostelefonja jelenti van/volt egy ősrégi PC-je de nem használja csak okostelefonon él 5"-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák