Új hozzászólás Aktív témák

  • Rokababa

    csendes tag

    Sziasztok! :)

    Régebben volt egy csoportos beszélgetés, amiből az egyik tag kérésemre (nem tudom, adminisztrátor volt-e már beszélgetéseknél 2016 közepén, akkor léptem ki) eltávolított a csoportból.

    Az egyik rokon nem is olyan kicsi gyermeke nemrég megkaparintotta a megnyitott Messengerem( a szobámba szaladtam át lefotózni kívánt dokumentumért, amit át akartam küldeni), és mikor visszaadta, azt vettem észre, hogy ennél a beszélgetésnél matat, rá akart nyomni arra,hogy ,,Csoport nevének megváltoztatása"... Azt hiszem, szerencsére végül nem nyomott rá.

    Azt szeretném kérdezni, hogy úgy,hogy annak a csoportos beszélgetésnek már 3 és fél éve nem vagyok tagja, így erről, még ha rá is nyomott, a beszélgetőcsoport tagjai/az admin nem kaphatott értesítést, ugye? És ha rányomott volna,sem engedte volna neki módosítani,lévén,hogy nem vagyok tag, ugye?

    Hűha, na igen,látszik,hogy szőke nő vagyok... De nagyon kellemetlen lenne,ha ennek a beszélgetésnek bármelyik tagja ilyenről értesítést kapna. Nem is tudom,hogy kérjek elnézést egy ennyire buta kérdésért. Köszönöm szépen a választ!

Új hozzászólás Aktív témák