Új hozzászólás Aktív témák

  • Rokababa

    csendes tag

    Kedves Fórumozók, jó rég jártam errefele, szerencsére nem voltak technikai (és egészségügyi) problémáim sem az elmúlt években. :)

    Like-okkal kapcsolatos kérdésem lenne. Ma egy zárt csoportban like-olni szerettem volna 3 hozzászólást,az elsőt gond nélkül engedte, a többinél kiírta, hogy ,,Richiesta non effettuata/ A kérésed nem sikerült elküldeni (olaszul használom a Facebookot).

    Kíváncsiságból kipróbáltam más csoportokban is, először gond nélkül 2 db hozzászólást sikerült likeolnom egy utazós csoportban, utána a Japán Kultúra csoportban pedig újból ezt írta ki... 2x kellett kattintanom a ,Richiesta non effettuata' után,hogy elküldje a like-om.

    Alig kommentelek, posztolok mostanában, ráadásul ez lett volna a mai napon első Facebook-os reakciója, nem hiszem, hogy össze-vissza nyomogattam volna...

    5 hete, a születésnapomon volt olyan,hogy miközben a köszöntéseket like-olgattam, köszöngettem szépen sorban,egyszer csak kidobta az ,,Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni"-részt. Akkor 3-4 hétig semmit sem likeoltam, bár biztos sikerült volna, mert egyszer-kétszer véletlen reakciót nyomtam posztokra, kommentre, és működött rendesen már pár órával a kiírás után, bár mindig visszavontam jól megijedve utána.

    Sosem csináltam semmi machinációt, spammelést, nálatok is van ilyen most,hogy kétszer kell kattintani a kommentre, mert az első like-ja elveszik, és ki is írja, hogy a kérést nem sikerült elküldeni? :( Nagyon be vagyok pánikolva, köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák