Új hozzászólás Aktív témák

  • Semin

    senior tag

    válasz gyantaszuz #1153 üzenetére

    Az, hogy furcsa élmény - Skyrimban valóban van lopás jól emlékszel - egyéni preferencia. Talán nekem is jobban tetszene ha vigyáznának a cuccaikra, de én már így szoktam meg ezt a sorozatot. :)

    "De amugy az a vicc, hogy redditen meg aradoznak rola,"

    Az van, hogy remek update lett.
    Aki sokat játszott a játékkal (150+óra) annak kinyílt a világ. Az eddig, csak történet formájában olvasgatott szereplők/storyk hirtelen megelevenedtek, folytatódtak, remek lezárásokat kaptak. Az új questek valódi Fallout hangulattal operálnak, és remek poénokkal.
    Vééégre! (és még a sokszor unalmasnak tartott nyomozások is visszaköszönnek)
    ... nosztalgia " it's Over 9000 :) "

    A Bethesdától remek ajándék volt a steam copy. (+1, 2, Tactics)
    Le a kalappal, hogy az indulásnál nem volt fennakadás. Sokkal nagyobb nevek is beleszaladtak szerver túlterhelésekbe, egy-egy kiegészítő indulásakor. valahol vártam is..

    Javítottak egy tonnányi gamebraker bugot, és a fejlesztett grafika is remek.
    (A kissebb kellemetlen bugokról a Bethesda kapcsán ne is beszéljünk mert a Skyrim 30. kiadásánál is van egy 500MB+ rajongói patch... ez a cég ennyit tud )

    A játékos bázis (community) a legjobb amit valaha láttam, talán ez a legnagyobb erőssége a F76-nak. Alapvetően aki javulásban reménykedett, valami ilyesmit várt.

    A steames értékelés is meglepő számomra.. sokkal-sokkal rosszabbra számítottam.
    Jelenleg már 68%-nak van pozitív véleménye a játékról. (ha nem lenne tele "o jaj már 2 éve vártam hogy lehúzhassam ezt a sz@rt" negatívokkkal (játszott óra 0,2 tehát ezt a kieget ki sem próbálta) akkor jobb lenne a summ értékelés is. De hát erre lehetett számítani.
    (van értelmes negatív is, pl egy siket srác aki kiakadt mert nincs chat, és ő így nem tud kommunikálni. Jogos, erre azért gondolhattak volna.)

    Összeségében az irány jó, tartani kell :C :C :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák