Új hozzászólás Aktív témák

  • kispx

    addikt

    válasz StrangeFight #3473 üzenetére

    Ezt azért ugye érzékelted, hogy UWP-s alkalmazásból szeretnél csinálni, egy nem UWP-s? A Te esetedben nem tudom, hogy miért ragaszkodsz ennyire az UWP-s dropbox-hoz. Én sem használom az UWP-t, mert itthon linuxozok, a munkahelyen pedig azt használok, amit kell.

    Az explorer is csak egy program. Nem több. Mellesleg nem UWP-s. Ha pedig UWP-s lenne, akkor vagy tartsa be a korlátozásait, vagy az MS kukázza az egész UWP platformot, mert annak semmi értelme nincs, hogy kijelent, hogy X mentesül Y alól. Nem vagyok jogász, de ez tudtommal versenyellenes is lenne, hogy saját cégének olyan programokat tud fejleszteni a saját operációs rendszeréhez, aminek a lehetőségét másoktól elveszi.

    Nincs olyan, hogy saját mappája. Max egy "általános" mappa, ami a futtatható állományát tartalmazza. Itt jegyném meg, hogy ezt a modell pont az ilyen esetektől védi meg a felhasználót.

    Az MS hosszútávon a Win32 API-ról akarja a népet átszoktatni az új UWP-s alkalmazásokra. Szóval ha senki sem fogja használni az alkalmazásplatformját, akkor majd engedni fog.

    De inkább elég legyen itt az offból, inkább itt folytassuk.

Új hozzászólás Aktív témák