Új hozzászólás Aktív témák

  • Tajték

    senior tag

    Gondolkoztam hogy leírjam e azt amit gondolok, de úgy döntöttem leírom, aztán biztos lesz aki leolt, meg lesz aki egyet ért.

    Szóval ma arra jöttem rá végérvényesen (eddig is sejtettem) hogy a játékmenet tele van scriptekkel.

    Tele lett a tököm hogy "nem megy a védekezés" mert én irányítom minden pillanatát és ma úgy ültem le 10 meccsre hogy direkt (nehéz volt megállni) nem váltottam a védőkre csak nagyon nagyon ritkán, se teamm.contain semmi. Csak a CM és CDM ekkel mentem vissza vagy szerelni vagy sávot zárni.
    Tökéletesen működött a védelmem!!!

    De eközben azt vettem észre hogy amikor ezt alkalmaztam akkor (hogy is fogalmazzam) az ellenfél passzai is pontatlanabbak lettek, főleg az indításai. Amíg én védekeztem, még véletlenül sem fülelték le a labdákat hiába jockeyztam, amint hagytam rögtön belepasszolták "maguktól"!

    Ez offline SB-ben hatványozottan látható. Legenden ha én védekezek, szana-szét passzol a gép, lehetetlen dolgokkal. Amint nem csinálom, csak a középpályás visszazárást rögtön, nem passzol úgy, hibázik, könnyebb szerelni. Ma a 8 SB meccset nyertem legenden és 4-et úgy nyertem, hogy egyszer sem váltottam a 4 védő egyikére sem. Ennek az az eredménye hogy nem volt veszélyes gólhelyzete a gépnek 1x sem.

    Hiába állok én ugyan ott a védővel vagy mozgok ugyan úgy akkor is elviszi vagy elpasszolja mellettem, de ha hagyom hogy a gép vezérelte védő álljon előtte, kaputó, passzot ront vagy addig bénázik amíg odaérek a CDM-el.

    Szóval én egy bazi nagy scriptet érzek itt!

    Remélem érthető volt ez a katyvasz!

    Ha lehet kérni, akkor normális hangnemben érkezzenek a válaszok, meg lehet ezt beszélni még akkor is ha eltérő a véleményetek... :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák