Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    Közel járok a 10 órás trial végéhez és egyelőre küzdök, mint disznó a jégen. Alapvetően bejön az új, vagy a tavalyihoz képest valahogy kevésbé fluidra csiszolt gameplay, de e klasszik problémák ugyanúgy megvannak.

    - Nem tudom érvényesíteni a játékbeli fölényt: más 2-3 kapura lövéssel lemakkol, nekem 10-ből sem sikerül
    - A legtöbb gólt fejesből (szöglet, random beadás) kapom
    - Nagyon sok nehéz, jól játszó ellenfél jön, de a mezőny később nyilván hígulni fog
    - Tanulnom kell a fizikát, a cselek utáni történéseket, és leszállni a low driven dupla B-ről, ami a 18-ban a végére totál beégett sajna :((
    - Hihetetlen mennyiségű blokk van támadás közben, a flipperezés jelenség is erős
    - A befejezést nem érzem egyszerűen: meg kell szokni, hogy el kell lőni olyankor is, ami tavaly esélytelen volt és fordítva
    - Úgy érzem, hogy mindig a kulcs passzok mennek rossz helyre, vagy keresztezi őket az ellenfél. Lehet, h ezt csak bemagyarázom, de volt meccs nem egy, ahol ha megfeszültem, sem tudtam egy értelmes passzt adni.
    - A lövéserősség egyelőre megfejthetetlen logika szerint alakul: néha olyan sistergős bombák mennek, pedig alig nyomom, máskor meg csak csorog a labda, pedig izomból nyomom.
    - A TF-t meg sem próbáltam eddig :D
    - Sok jó új animáció van, bár ez annyira nem befolyásolja a dolgokat

    Aki ez alapján dönti el, hogy megvegye vagy sem, ne tegye, mert igen, 1000%, h jönni fog a patch. Most túlnyomórészt régi accountok jönnek ellenem, nagyon sok szoros, izzadós meccsel, ha jön a tömeg, akkor tuti, hogy ezen-azon igazítani fognak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák