Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    Helló Srácok!

    Volt egy kis varia, itt tartunk. :)

    Kante baromi szuper, egy kis tank, de Jesus a wf miatt és a 8 chem miatt rosszul passzolt a szélen, helyzetbe meg nem tudtuk hozni. :)

    Ennyit sztem még nem röhögtünk a vereségeken, meg utolsó perces döntetleneken, mint ma, 15K-s csapatok ellen vergődünk. Brutál. Olyan szinten ki van egyenlítve a játék, hogy ilyet még nem láttam. 70%-ban birtoklom mondjuk a labdát, helyzetbe alig kerülök, mert a cselek mem működnek (szó szerint semmi), a védők mindent megelőznek maguktól és azonnal szerelnek (2x), lövésre nincs idő, a lövések bugosak. Driven nincs (chip van helyette), a gyenge lövés magától finesz és néha erőt se tudsz bele adni, a time shot az illúzió (néha bejön). A kapusok mindent (is) fognak. Szóval nincs olyan, hogy tudás különbség, ha van az ellenfélnek maximum 3 helyzete, akkor az vagy egy olyan kontra, hogy 1 gomb nyomásra 60 méterről ott terem 1 v 1 a kapunk előtt, vagy beadja és 2 védő közül befejeli valahogy, vagy nagy nehezen rálövi és a kapufáról (kapusról) kipattanót bekotorja (fejeli). Ezt a három típust kapjuk, de ilyet mi nem tudunk a 3 milliós csapattal. Ez van, bénák vagyunk. :P

    Annyi, hogy szénné nevetjük magunkat, még ég a CR láz, mindenre az a válasz, hogy itt van Ronaldo!!! :D

    Hihetetlen az üzlet politika, ezt az 1-3 hetet ki kell bekkelni, annyira egyértelmű az ea politikája, itt kell tartani az új embereket, nem kaphatnak ki a régiektől. Majd ha eltelik egy kis idő, akkor lehet nyitni a skill gappet, most jelenleg ezt nem engedik.

    A lövés bugos, a taktika (cserélgetésnél) bugos, a védelem és a kapusok maxon, cselek nem működnek. Ez nem maradhat hosszú távon.

    Ennek ellenére sztem jó (lehet) a játék.

    De Bruyne hunterrel fullos, Fernandinho shadow lappal nincs semmiben lemaradva Kantetól, KDB brutál jól passzol és gyors, tud játszani csatárt, szélsőt, CAM-ot és vele lehet 41212-t is tolni a csapatunkkal.

    4231(2), 422(2), 424, 41212 szűk, amivel elvagyunk eddig, balance védelemmel kapjuk a legkevesebb kontrát, pozession-ben tudunk labdát tartani, de ennyi, támadni eddig úgy, hogy értelmes befejezés legyen, ahhoz még nem találtunk taktikát, csak vakdalkozunk, vagy lepattanunk (aztán kapjuk a kontrát).

    Javaslat? :R

    [ Szerkesztve ]

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák