Új hozzászólás Aktív témák

  • majnkopf

    tag

    Na kezd felbaszni :DDD hihetetlen, hogy minden meccsen gép ellen magamat verem meg. 60. percig sima 3-0 akár utána olyan pressziót csinál a gép rajtam, hogy nem tudok átlépni a félpályán, ha meg átmegyek lefut a fáradt védője :U amellett természetesen, hogy minden odapattan, minden passz rossz felé megy és az ellenfélhez jut és minden szabálytalanság amit elkövetek 20 méteren belül amiből vagy beadás vagy legurítás vagy kapura lövés után gól lesz. ez seasonsre és squad battlere is igaz.

    online kicsit jobb a helyzet, de a felállást és taktikát nem találom...egyik meccsen rúgok 6 gólt annyira jól megy, majd utána helyzetem sincs ugyanazzal a felállással mindennel. taktikát váltok, megint császár vagyok, kövi meccs. talán 1-0 kínkeservesen egy szerencsés góllal, de a 3. meccsen már tuti semmi megint. egész egyszerűen súlytalan az egész középpálya nálam, minden felfogásban
    - 2kp
    - 3kp
    - 1+2kp
    - 2+1kp szinte semmi sem működik. 1 csatáros módszer 2 szélsővel szintén 0 támadójáték.valaki szembesült ilyen problémával vagy csak én vagyok ennyire világtalan? azért kérdezem, mert az eddigi fifakban azért megvolt az 1. osztályos kupasiker itt meg szerintem a 6. osztályból sem fogok fentebb jutni :DDD valakinek van ötlet merre kellene elszaladni taktikát illetően?

Új hozzászólás Aktív témák