Új hozzászólás Aktív témák

  • dejvid8

    őstag

    válasz Fifaisshit #31710 üzenetére

    Annyira nem akartam belefolyni ebbe, de legyen:
    Szerintem:
    1. 94-es CR. Engine van rajta, szerintem az a legjobb rá, mivel kell a pace boost és az agility/balance boost.
    A futbines ratingek szerint ez így 93.7, ami nem a legtöbb ami kihozható, ugyanis Sniperrel 94.6, vagy gladiátorral 94.5.

    2. 87-es Robertson: Anchor van rajta, ugyanis kell neki a + sebesség, illetve strength és jumping. Anchorral 92, pl Guardinnal 93.2, ami elég sz*r chemstyle rá, se sebességet, se PHY-t nem boostol ami a legfontosabb.

    3. 90-es Nesta. Shadow van rajta, ugyanis az ordít a lapról hogy szüksége van a nagy sebesség bónuszra.
    Több chemstyle-t kipróbáltam rajta, és valóban a shadow a tökéletes, így nem olyan lomha már.
    A Shadow a futbin szerint 92.5, de pl a Sentinel 94.4-et ad. A Sentinel persze kimaxolja az amúgy is shadowwal is tökéletes DEF-et, illetve az elég erős PHY-hoz ad hozzá, de sebesség semmi. Próbáltam Sentinellel, sokkal lassabb volt a játékos a Shadowhoz képest, ezáltal rosszabb.

    4. 87 Alphonso Davies. LM-ben használom, sniper van rajta, mivel kell neki a finishing, composure boost, ezek a legjobban. Igy ő 88.7-es, pl Artisttal 91-es lenne. Az artist számomra teljesen felesleges statokat boostol, vagy olyat ami már ígyis egész jó, semmit nem ad a finshingre és a composure-ra ami fontos.

    Később irhatok ötödiket is, de ugyanez lenne a lényeg ott is: Nem feltétlen az számít. Az számít, hogy neked személyesen melyik statok a fontosak hogy boostolva legyenek, te használod, az a lényeg hogy a gyakorlatban mi segíti legjobban. Azok a futbines számok csak "elmélet", nincs tapasztalat vele, az nem META, csak számolás csupán. Szóval én sem értek igazán egyet ezzel, hogy mindenkire az a megfelelő chemlap amihez a legnagyobb értéket adja a futbin.

    Marksman az jó chemstyle, De én pl előbb rakok egy csatárra Snipert, mert több finishinget ad, és +5 composure-t ami elég fontos, ha az alapesetben alacsonyabb. Nyilván van helyzet amikor jó a marksman, pl aubameyang-nál az volt rajta nálam, de nem lehet kimondani hogy mindig az a legjobb amihez a futbin a lenagyobb értéket számolja ki.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    M2 Air 16/512 | Google Pixel 6A | Xbox | Cars | Developer | Footballer | Visca!

Új hozzászólás Aktív témák