Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    Igen, szoktak a hozzá hasonló influenszerekkel promózni különböző eventeken, Castro meg elég opportunista ahhoz, hogy segget csináljon a szájából és elfogadja ezeket a felkéréseket.

    De ha az EA lennék és konkrétan fifa pontokkal szponzorálnám őt, akkor először is valahogy elintézném, hogy magasabb pack luck-ja legyen. Mert ha azt látják az emberek, hogy ezer dollárokat kell elkölteni egy jó nyitáshoz, azzal csak elmegy a kedvük a költekezéstől.
    Másrészt pedig megkérném, hogy ugyan már, ne kérje nyomatékosan a nézőit minden nap arra, hogy "NE KÖLTSETEK fifa pontra és hagyjátok ezt meg a tartalomgyártóknak, mert csak nekik éri meg".

    Castro-nak ez egy befektetés, ami többszörösen megtérül akkor is, ha a saját zsebéből fizeti.
    Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. Ők máshogy nem engedhetnék meg ezt maguknak, ha kapnának érte pénzt, akkor meg valószínűleg másokat se beszélnének le róla.

    De látom kurva okos akar lenni mindenki és megint az izgalmasabbnak tűnő konteo győz az észérvek felett. Hülyézzetek csak le, ahogy szoktatok.

Új hozzászólás Aktív témák