Új hozzászólás Aktív témák

  • alite

    aktív tag

    válasz K.J #6470 üzenetére

    Van egy iratlan szabalyom amit eddig betartottam, de iden a 19-ben egyszeruen nem sikerul :) Nem szabad untradable jatekosokra kolteni, par het/honap es lesznek jobbak, penzt mar nem nyersz vissza abbol stb.

    Lucas nekem 10K-bol jott ki klubbol es ar-ertek aranyban jobb volt o az elejen mint egy Willian/Mahrez 60K-ert vagy egy Salah 300K-ert.

    Hazard SBC viszont abszolut nem eri meg szerintem, ha nem vagy vele olyan elfogult mint en ;) 700-800k korul jon ki az SBC, a pakkokbol remeltem a fele visszajon, de alig 100k lett a kapott jatekosok osszerteke :((( Iden meg biztos jon neki a SIF es esetleg meg egy POTM, ezert talan kelleni fog oda az egyik speci lapja.

    200k-bol szerintem meg kereskedj, a hosszutavu befekteteseket en 1M-tol vallalom be. Szerintem ket het mulva jon a kovetkezo liga sbc, pl portugal, holland liga ritkabb jatekosaibol erdemes lehet betarazni. Aktualis heti IF-ket erdemes QS aron snipeolni, aztan ahogy kimennek a pakkokbol felmegy az aruk. Scream kartyak gondolom ugyanez, de azokat nem kovetem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák