Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_abika

    addikt

    3 óra alatt letoltam a főbb Squad Battleseket, nem nyitottam semmit, egy Rivals meccset játszottam 59-41%os labdabirtoklás 9vs2 kaput talált lövés mellé 2-2 lett a vége. Nahát :)

    +
    Nagyon gyorsak lettek a menük, szerintem a betöltése a meccseknek is érezhető (SSDn vagyok).
    Összességében az új design bejön, kicsit szokatlan elsőre, de amikor egy Apply recommended chemistry jót dob be, akkor érezhető hogy gondolkodtak rajta. Bár a player chemistry lapoknál fura a régi design, kicsit nem illik össze.
    Van tempó különbség, Brumaval lehet cikázni a védelmek mögé.
    Kevesen vannak még a szerveren, ha jönnek a kazuárok kíváncsi leszek, de nálam az input lag nem érződik (még)
    Eltűnt végre a home vs away baszakodás!
    Változó kommentár és a tavaly beköszönt páros szövegezésén finomítottak (már nem mondja egymás után három mondat végén a HERE!-t rohadt irriáló karrier módban 19ben)

    -
    Játék nem változott, nagyon sok blokkolás továbbra is ragad az AI lábához aki egyből megindul vele, tőled meg elpattan.
    Az SB nem tudom mennyire relevánsnak tartott (szerintem amit a gép csinál ellened az mindig nyerő a motormegírásánál), így az elején a szélen elfut, beadás a magas csatárnak , gól a recept ismét érzésem szerint.
    Ezeket a sok objective unlocktól már most megcsömörlöttem, erre igazán lehetne egy claim all gomb.

    A legendary 4-5 gólos vereségeimet egyelőre a csapatnak tudom be, nem a gameplaynek. Baby Hernandez egymaga rugott 4et pl a WestHames kapusomnak. Összességében élvezem az új game hypeot, megvenni majd dec9én féláron a karácsony alatt max. Addig viszont lehet EA access marad még egy hónapot extrában. NFL és NHLből is jól fog csúszni 10-10óra :)

    'nyád

    [ Szerkesztve ]

    PSN: xszabikax

Új hozzászólás Aktív témák