Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    válasz Gatho87 #16746 üzenetére

    Erre egyébként eszembe jut Kristóf korábbi kérdése, hogy hogy tudjuk megállni konzolon, hogy nem írunk minden ilyen kis fiszfasz hülyegyereknek. :)

    És igen, nagyon nehéz megállni, de az esetek 98 százalékában veszek egy nagy levegőt és elengedem a dolgot, mert egyszerűen nem éri meg az ilyen troll figurákkal küszködni. Teljesen eltorzult a játékosok hozzáállása, sok esetben vérlázító, ami megy és sajnos azt kell mondanom, hogy ebben (is) az EA a leginkább sáros.

    Azért egy olyan környezetben, ahol nem a tudást, vagy legalább a belefektetett időt honorálják, ahol nem feszítik rá az embert ilyen idióta objective-ekre, ahol nem az a cél, hogy függővé tegyék játékosok százezreit, ahol a kompetitív résznek nem biztosítják az egyenlő feltételeket, szóval, egy ilyen környezetben, játékban jóval kevesebb frusztráció és kurvaanyázás lenne.

    Én emiatt vagyok a lehető legzabosabb erre az ótvar cégre és tudom elengedni, hogy ne küldjem el a búsba a dabelő, labdát tartó, kamerába mutogatós kis hülyéket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák