Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    Mindenkinek (főleg MdewC-nek) gratula a WL eredményekért, le a kalappal, tényleg!

    Én nem sokszor futottam neki eddig sem, de ez a hétvége annyira kiégetett, hogy ebben az idényben többször egészen biztosan nem futok neki. Szombaton megvolt a beetetés, amikor két tükörsima meccsen nyertem. Mivel a család miatt alig van időm erre, vasárnap délután, majd éjjel próbálkoztam és 8 winnél megálltam, mert rájöttem, hogy a mentális állapotom ezt nehezen bírja el. :N :(

    Vasárnap MINDEN meccs a játszhatatlan kategóriában volt: hiába mutatott a Latency 28-30 ms-os értékeket, és lehettem én otthon, vagy idegenben, egyszerűen képtelen voltam játszani azt, amit tudok. Azokat tudtam csak megverni, akiket a jelentős késés ellenére is le tudtam gyűrni (vagyis normális esetben kevés-sok ide, vagy RQ az elején), ahol pedig tudásban nagyjából pariban voltunk, ott esélyem sem volt. Nagyon lelombozó volt az egész, egy pickem lesz, de nem különösebben érdekel, mert ez a játék nem érdemel meg ennyi időt az életemből.

    Elég fájdalmas látni, hogy a papíron csodálatos stattal bíró játékosok korcsolyáznak, mindenféle rendszer nélkül tesznek ezt azt a pályán, és egyértelműen nem tudok hatással lenni arra, ami történik. Ennél nagyobb időpazarlást és értelmetlen időtöltést nehezen tudok elképzelni.

    Na, bocs, senkit nem akarok lelombozni, majd jövök a Silver 2-ből nyitott De Bruynével és akkor biztos jobb lesz :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák