Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz Nandinagy #18440 üzenetére

    Persze, tradeljen az ember. Igen, része a játéknak az is. De alapvetően a játssz, majd azért kapsz pakkot, játékost, add el, lesz pénz, lesz új játékos, amivel játszol, majd kezdődik az egész elölről.

    A közgazdasági része, hogy mikor mire fektessen be az ember, az már szerintem csak egy kiskapu, a könnyebb (?!) gazdagodásra. Kapjak agyérgörcsöt azon, hogy a bugos applikációval tudjak venni játékost egyet is, nem hogy 10-20at. De most komolyan, erről kellene egy futballszimulátornak (managerszimulátornak) szólnia?! Ha igen, akkor én kérek elnézést.

    Igen, a jobb eredmény a rangadókban több lóvét hoznak. Esetemben nem tudtam egész szezonban 1100 skill felé menni, 17 win volt a legtöbb a WL-en. Tehát nyilván skill limit befigyel, meg ugye az undorito manipulált gameplayt senkinek sem kell bemutatni. Tehát akkor, megint egy gyengébb játékosnak a jobb lapokra meg lenne a sorsa pecsételve (ezúton is?!) Semmi gond, írják le a felhasználói kézikönyvbe, hogy a felső sor csak jó játékosoknak.
    Csak az árképzés során ezt ne felejtsék majd feltüntetni, mert akkor csak 10 rugót fizetek a fifáért, 1100 skill felett meg legyen 15000+ :DD

    És tudjátok mit?! Kövezzenek meg, de ha tudnám, hogy a pénzemért mit kapok, havonta nem sajnálnék (pl: mint a WoT-ban) prémium fiókért fizetni, mert ok, nem vagyok jó játékos, de egy jó csapatnak én is tudnék örülni. Elvégre annak hiszemében fizetem ki kasszánál ugyanazt a vételárat.

    Na mindegy, kicsit elvonatkoztattam.

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák