Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    válasz Stylerr #4593 üzenetére

    Guru sem szent, ő is hibázik a kommunikációjában is, de alapvetően az volt a gond, hogy másról beszéltünk. Nem a játékkal van a legfőbb gond és nem is a gonosz EA a lényeg, hanem az hogy delaymentes játékot szeretnénk 99%-ban. Azért hogy tudjam miért rúgtak fenékbe az egyik meccsen és változtathassak rajta, és ne azzal kelljen küzdenem, hogy megcsinálja-e a heeltoheelt vagy nem, vagy éppen lesz-e kedve belőni a ziccert, vagy éppen el tudom-e passzolni a védőmmel, vagy a lövés/szerelés gombot nyomogató ellenfelem kap egy újabb ingyen gólt. Persze ezekért az EA a felelős, tehát mégiscsak azt mondom, hogy irgumburgum EA bácsi.
    Egy-két fórumtárs is kevésbé szerencsés hangnemet ütött meg, tartalmától függetlenül, de nem hiszem hogy ilyen könnyen el lehet üldözni Gurut. Kell ő ebbe a topikba, mint ahogy Kdavid, Kristóf és sokan mások is, hogy színes legyen és ütközzenek a vélemények, abból lehet igazán tanulni.
    Én is belátom, hogy az utóbbi időben sok negatív komment született a tollamból, de higgyétek el, hogy ennek az volt az oka, hogy tényleg szörnyű volt a játék/delay.
    Próbálok én is változtatni ezen és több pozitív, segítő kommentet írni és inkább tényszerűen leírni, hogy ma is volt késés (lehet ilyet??? ;] )
    Na ennyit erről, szép estét kívánok mindenkinek.

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák