Új hozzászólás Aktív témák

  • eM'82

    addikt

    PL Cup - első próbálkozásra meglett a 3 win. 2xer ugyanazt a lengyel srácot dobta be. A másodikon akkor speedup lag volt , hogy kb 2 mp-ig semmit nem tudtam csinálni, persze a 16osom előtt, így lőtt egy gólt és ment 4-2re, aztán 41212re váltottam és 6-4 lett ide. De akadozott mindegyik meccs.

    Woody: én azért nem tudok jobb lenni, mert lusta vagyok annyi időt beletolni (nem is akarok, nem vagyok már tini) hogy jobban tudjak / okosabban cselezni, eleve jobb támadásokat felépíteni.
    Ezt dobta a gép, de nekem az átlagos szint megfelel.

    Ha ebből élnék, akkor biztosan jobb lennék. Már csak azért is ,mert napi 8-10-12 órában fifázni azért csak más, mint család+munka mellett/után este, fáradtan.

    Érzem én is a hendicap-et sok meccsen, de rohadtul nem vagyok azon a szinten, hogy ezt minden kiélezett meccsen meg tudjam oldani. Amikor van 6 kapufa, 2 ziccer, ami mellé megy, majd kontrából kapok egyet, akkor nehéz higgadtan folytatni. Utána meg a rákövetkező meccsen, ülnek a passzok, indítasok, s csodák csodája minden is bemegy, sokkal nehezebb szögből, jobb kapusnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák