Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    válasz Woodslave #8050 üzenetére

    Nem lehet ilyen alacsony pace-szel 2 játékosod 1 csapatban, De Bruyne nem olyan jó, nem véletlenül nem játszanak vele a profik, illetve Joao Canceloval sem, Mertensről nem is beszélve.

    Csináld meg ezt a csapatot, Bamba helyett akár mehet Neymar is, de szvsz Bamba nagyon jó ár/érték arányban, én nagyon élem. Illetve betehet IF Marquinhost is, meg IF Theot.

    Ne ragaszkodj annyira az sbc játékosaidhoz, felesleges, van olyan, hogy végül nem jön be. Én is viszonylag sokat játszottam Flashback Umtitivel a játék elején, jó volt párszor a linkekhez, de aztán ment ő is egy sbc-be.

    Illetve ha jön Aouar, valószínű Draxler kimarad a kezdő 11-ből, bár az 5*-os WF iszonyat jó nála.

    Én a helyedben mindenképp azzal a csapattal játszanék, amit küldtem neked, elég gyors is lennél velük és pontosan is tudnál passzolni, támadásokat építeni, na meg fordulékonyak is ezek a játékosok. :)

    Aguinaga és Woody.

    Basszus, nézzétek már meg Inception videóját. Hát iszonyat OP a srác. Inception ráadásul a main csapatába is rögtön kirakta Aouart, annyira jó, legutóbb ilyet Fekirrel tett. Ha bennem nem bíztok, bízzatok már egy majdnem profi srácban, szerintem mindig on-point, amiket mond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák