Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz eM'82 #10057 üzenetére

    na írok jót is. Illetve ... ;]

    Szóval tegnap teljesen berántott a kis accounton rivalsozás. Pontosabban össze akartam rakni egy mls teamet, Insigne, Chiellini, a show down arcok. Hihetetlen jókat játszottam, persze valszeg azért mert 90%-ban óvodásokat vertem a homokozóban, néha volt pár álruhás óvodás akkor meg azok vertek meg. :D Fél háromig toltam a rivalst és azon kívül hogy nyertem szinte mindig, még a játékmenet is érezhetően fluidabb volt éjszaka.

    A lényeg, hogy a fő probléma az új rivals checkpoint rendszer. Nem várom el ezt ami tegnap volt, szóval feljebb fogok menni, de jó lenne ha az ember megmaradhatna, vagy visszaeshetne egy olyan szintre ahol van sikerélmény. De nem tudok 9-8-ban maradni a qrva zászlók miatt mert minden második meccset le kell adni, vagy ki kell lépni az meg annyira töri a játékot.

    Legalább div 5-ig ki kellene venni a checkpointokat, de lehet végig nem mondom hogy legyen megint skill rating de ez a mostani teljesen megöli előbb utóbb a játékélményt. Rg rq hátán amíg nem jön egy hasonló balfax mint én talán minden 5-ik meccsen, vagy nem teszi meg vki azt a szívességet, hogy az első mák gól után felbaxxa magát és kilép. Ez így jelenleg qrva xar. És magamat se akarom korlátozni azzal hogy figyelnem kell hova jutok fel.

    A nagy accounton meg már fejlődni se tud a csapat. Nyitni nem nyitok semmit, ha nyitnék se tudnám beépíteni ;] coint nem tudok csinálni venni nem tudok senkit.

    Szóval a lényeg fluid reszponzív játékmenettel, meg szintednek jobban megfelelő ellenfelek ellen elér sikerekkel teljesen jó a játék.

    Amúgy ezek a showdown arcok elég midek. A cam Chara nem rossz a két Fordan vagy ki nem túl acélos. Insigne viszont qrva jó. Persze tudom ezen a szinten nem mérvadó, de első meccsén 11-et vert.

    Még a mentalitás amit át lehetne venni a 8-9-es játékosoktól, hogy tényleg nem lépnek ki. Tök mindegy 15 gól, két piroslap stb nyomja neki :Y

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák