Új hozzászólás Aktív témák

  • bodnar123

    senior tag

    válasz EA's hit #4836 üzenetére

    Hmmm... az a jó, hogy sokan megtaláltok, de legalább nem vagytok egy véleményen. Valaki szerint van szopóágra kerülés, valaki szerint nincs. Valaki szerint van szándékosan kedvező lag kompenzáció, valaki szerint nem kedvez csak a véletlen. Valaki szerint a dögöljenek meg a németek, mert jó a netjük, valaki szerint nem ezen múlik.. Tök jó. Amúgy ez már két wl. A múlt heti is 11 winig könnyű volt. Cserébe rendes nettel előtte héten 20. meccsen elbuktam a 11et. Ha hosszabb távon így nekem könnyebb, akkor így fogok játszani. Két héten 13 meccs alatt van meg a 11, másikon meg 20 meccsen összejön vagy nem. Melyikkel járok jobban. Viszont direkt odaírtam most is. Még próbálgatom.
    Hogy miért írom le a "tapasztalataimat" vagy a kísérleteimet? Mert ez is egy nézőpontot ad annak, aki valamilyen módon értetlenül áll a játék bizonyos dolgaihoz. Azért remélem azt senki nem vitatja, hogy vannak sokan így itt is.
    Kicsit kezd az az érzésem lenni, hogy a vallásról és politikáról ne vitatkozz mellé be lehet tenni a Fifáról ne vitatkozz. Mindenki szeretne meglenni a saját hitében. Van aki félti a jó kis eredményességét, hogy akkor értéktelenebb lesz. Van aki kész teóriával rendelkezik, hogy miért ilyen a játék, és ezt habzó szájjal védi. Van aki szerint meg teljesen fair és nincs semmi látnivaló. Viszont valahogy normálisan beszélni róla senki nem akar. Már csak azt nem értem, hogy ilyenkor minek megy bele vitába valaki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák