Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz Nandinagy #8570 üzenetére

    Nekem a szezonzárás miatti derank után kb. 30 meccs kellett, míg feljutottam div4-ből div3-ba. (Abból is kb. 20 az első checkpointhoz) Minden meccs egy gyötrelemmel ért fel olyan szintű kaparás, metaglitchek tömkelege ellen kellett szenvedni. Miután nagy kegyesen felengedett, érdekes megszűnt a nyomor, mintha másik játékkal játszanék. Pár meccs és màr az első zászló is megvan.

    Nyilván nem lehet mindenki elit, mint múlt évben kitartó játèkkal, mert különben ki maradna alsóbb divekben. Elhatárolás meg mindenképp szükséges a rewardok végett. Összességében azt mondanám, hogy szerintem az alsóbb divekben (10-5) talán látványosabb a skillbeli különbség, de ilyen div 4 és afelett szerintem már érdemben nincs akkora. Érted, div 4ben kapartam 1-1 győzelemért, egy szinttel feljebb meg 7-8 gólos győzelmeket szerzek. Érdekes. :DDD

    Talán a játék azért sem jutalmazza a magasabb divekben lévőket markánsabban, mert tudják, hogy nem feltétlenül az a játék szempontjából “értékes”, hogy (relatíve) jobban, hanem, hogy többet játssz.

    Én sem játszom semmivel se másképp, mint tavaly, pedig tavaly elitben voltam végig. Lehet közben a mezőny erősösött (vagy húzott el mellettem), meg inkább az, hogy ezeket a meta glitcheket egyáltalán nem vagyok hajlandó használni. (Jó, szögleteknél néha igen ;] )

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák