Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy van-e itt olyan ember, aki Szegedről vagy Kecskemétről játszik és nem 4-5 bar között ugrál a kapcsolata, hanem masszívan 5 bar?

    Szóval fifa 19 óta kipróbáltam különböző PC konfigot (különböző alaplap, proci, vga), kipróbáltam Playstation 5-öt is, kipróbáltam új routerrel is, kipróbáltam kimaxolt vezeték minőséggel is, kipróbáltam helyváltoztatással (Szeged, Kecskemét, Kerekegyháza) de még ADSL-lel is (5/0,5 kapcsolat).

    Kipróbált szolgáltatók és netminőségek:
    Szeged (Telekom kábelnet 1000/25, telekom mobilnet 4G)
    Kecskemét (DIGI FTTH 1000/250)
    Kerekegyháza (DIGI 5/0,5 kábel)

    NATE type-okat is finomhangoltam már, portokat is megnyitottam.

    És nem tudom elhinni hogy mindentől függetlenül mindig ugyanolyan a kapcsolatom (sikoltozik, inkább 4 BAR mint 5).

    Mivel hátrányba érzem magam, ezért inkább próbáltam a c-opot erőltetni, hogy fun legyen. De még az se. Mert ha ezzel a kapcsolattal, ha co-opozok valakivel, akkor a szokás 4-5 baros delayt érzem, ha ő hívott meg a játékba. Ha én hívok meg mást, akkor nekem kb játszhatatlanná válik. Ergo teljesen feleslegesen építem a csapatom, mert nem tudunk a saját csapatommal játszani, objektívek nem haladnak nálam stb.

    Haverjaim meg persze kiröhögnek hogy beképzelem az egészet (jó, mondjuk annyit értenek ehhez, mint egy tál mogyorós süti), de még egy Fall guys-ba is látom, hogy kapcsolati előnyük van azóta már nem is játszom multi játékokat mert elegem lett.

    Szóval, akinek jó, az hol lakik, milyen nete van? Mit csinál? Mert mint látjátok én tényleg mindent leteszteltem már és nyilván nem tudom elfogadni, hogy azért kapok ki egy mecs közben, mert a kapcsolatom valamiért rosszabb és ezért a játékosaim parolimpiát játszanak.

    Jelenleg SZEGED-en vagyok, a Római krt 17-19-en. Nyilván itt nincs optika, csak a szembeni házban, de hát egyértelműen valami más gebasz van itt.

    - - - - -
    Egyszerűen nem tudom, hogy miért van ez, máshol nincs ilyen probléma? Az egész Duna-Tisza köze el van átkozva? Mit csináljak ezzel? Le van terhelve itt a hálózat, hogy Szeged, meg Kecsó meg Kerekegyháza ugyanarra csatlakozik? :F

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák