Új hozzászólás Aktív témák

  • bodnar123

    senior tag

    válasz Santana01 #9068 üzenetére

    1. A nem tudás még nem jelenti, hogy igazad van. Belinkeljem a trainer oldalát? Azért segítek. [link] (a harmadik a cheat hivatalos bemutatója, a trainer készítőjétől)
    2. Pc-n játszol? Én igen. Tapasztalat alapján a konzolosok javarésze kikapcsolta a crossplayt. Aki 20winekre megy az tuti. Értelem szerűen én Pc platformon játszok a pc-vel, meg azzal a kevéssel, aki nem kapcsolta ki. A konzolos meg játszik az összes többi konzolossal. Mely bár pontosat nem tudok, de szerintem eleve nagyobb bázis, mint a PC játékosok. Kérdezem én. Akkor vajon egy PS5 játékos miért találkozik kevesebb csalóval. (fontos: konzolra nincs csalás. Ha meg esetleg PS4en vagy, akkor meg még szép, hogy nem találkoztál ilyennel, mert csak PC-n van és ezáltal csak next genen) Most látom, hogy pc-n vagy. És soha nem volt láthatatlan ellenfeled???? :U
    3. Az általa le írt módszerrel szerintem tuti szívatott meg normál játékost is akiről azt hitte,hogy csal közben... Attól, hogy én nyomok egy játék megállíást, és közben alt-tabbal ablakot váltok egy bőngészőre, vagy bármire még nem dob ki senkit. Ez nem csalás, ez nem glitch. Egyszerű a képlet, bár nem értek hozzá. A cheat (valami drivert telepít), közvetett módon csatlakozik a szerverhez. Talán egy programozó jobban tudja. És mivel áll a játék egy idő után neki eldobja a kapcsolatot. Szóval nem nem szivattam meg senki becsületest, és onnan tudom 100%ig biztosan, hogy csalnak (azon kívül, hogy nem látom a játékosait és common gold, és futchams kártyákkal játszik rw-vel a cb poszton, vagy nincs az ikon a az irányíott játékos felett), hogy a játék kidobja őket a tétlenség miatt.
    Kiegészíés: Részben azért írtam le ezt a módszert, mert ezzel még ki lehet ütni a csalókat. Sok pc-s szív vele, meg lehet nézni fórumokon. Ha ők ilyenkor vereséget kapnak, akkor egy idő után nem éri meg farmoló accountokat tartani, és talán kevesebb lesz. Ja és a becsületes játékos jobban jár.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák