Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    Itt ez a Bellingham megjött a kedvem a játékhoz, de egyszerűen akkora egy hányadék ez a játék, hogy nem tudom igazából mit vártam :D Egy ball rollt nem lehet meghúzni mert a játékos mintha bowling golyót huzgálna. 98as dribblinges játékosok forintot nem érnek. Gold Neymarral meg Hero Okochaval jobban lehetett huzogatni a játék elején mint egy Salahval,Diabyval,Maximinnel. Egyszerűen hulladékok. Meghúzok egy reverse elasticot/mcgeady cancelt azt elvesztik az egyensúlyuk borulnak össze vissza.
    Odavan írva egy stat a kártyára ami igazából rohadtul nem valós.
    TOTS Diabyt meg futja gold VVD, de a 80 paces Van Bastent nem éri utol Meunier.
    Alisson kapuba a link miatt Salahnak, de hát ez nem véd semmit. 3 rivals meccsen kaptam 9 gólt 11 lövésből. Én meg 34szer lőttem kapura 7 gólért :D

    Az egyik srácot úgy vertem meg 4-3-ra, hogy 72-28% volt a labdabirtoklás ide. Pedig én aztán mindent csinálok csak labdát nem tartok. Egyszerűen annyi a játéka, hogy akárhol kap egy labdát passzol a kpnak azzal meg indítja Havertzt+Kanet és bejön bazd ki ;] Mindig lesz olyan, hogy valamelyik védőm alszik. A jobb stickes váltással amúgy nem tudom mi van, de négyből háromszor konkrétan semmit nem érzékel a játék. Mintha nem is nyomnék semmit. Már kezdtem félni, hogy szar a kontroller de leteszteltem gépen és fullos mindkettő :D Mindig próbálok magamnak tetszően játszani, de mindent elmond a játékról, hogy szerintem fél éve nem volt olyan gólom amit kiklippeltem mert tetszett :D Ha 2 másodpercig nálam a labda öt helyről jönnek megkúrni már ha van 2 másodpercem mert általában már a labdaátvétel utáni egyből passz sem működik. A cselek lassúak, szarul csinálják őket, de ha be is jön azt kirúg a stadionból az ellenfél azt sem fújja le mert csel, csel közben meg ugye nincs szabálytalanság :D (Kivétel ez alól az r1+heel to heel) de gondolom mert ez idén jött be. Itt vagyok olyan játékosokkal akikkel élvezet lenne a játék, de hát ezekkel sem jobb mint mondjuk Guimaraessel vagy Salah helyett Nkunkuval.

    #9512taylorp

    Biztos, hogy nem számolja mert az első 4 meccsen 4-t nyertem velük és semmit nem kaptam érte :D Jött velem is szembe, azt hittem azzal is lehet. Odaírhatták volna, hogy 18 bundás játékos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák