Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Eastman #4177 üzenetére

    Mikor felnő, összejön annak a dúsgazdag gyárosnak a lányával, majd amikor kiderül, hogy terhes, -

    valóban, igazad van, a tagmondatnak nincs alanya, tehát lehetne terhes a szomszéd keresztanyjának a nagybátyjának a kutyája is, mindazonáltal feltételeztem, hogy egy mondatban, ahol szerepel egy csávó, egy lány és a lány apja, az embereknek nem lesznek kétségeik afelől, hogy ezek közül ki lehet a terhes. :C
    Nem számoltam azonban a mai, modern, szabadelvű szellemiségekkel, akik ezt a jogot valóban kiterjesztették a férfiakra is, így elnézésed kérem a kirekesztő alapállásom miatt és elfogadom a modern szemléletedet :R

    még ara emlékszem, hogy úgy ölte meg a lányt a film elején, hogy felvitte egy felhőkarcoló tetejére, valami bár volt fent és ott kérte meg a kezét (A FIÚ --> A LÁNYÉT). majd amikor kiderült, hogy terhes (A LÁÁÁÁNY!!!) egy ügyes mozdulattal hanyatt lökte a korláton ülő szerelmét (VAGYIS A LÁNYT)

    a nővére (A LÁNYNAK) úgy jött rá, hogy egy pszichopata gyilkos (A FIÚ), hogy kutakodott a fiu múltjában, element az anyjához (A FIÚÉHOZ), és a gyerekszobájában régi képeket nézegetett, amikor elment egy giga hosszú tehervonat (AZ ABLAK ELŐTT, NEM SZOBÁBAN), mind tartálykocsik, és mindegyiken az apja (A LÁNYÉ) cégének logója. (NEM RAJZFILM VOLT!)

    és itt tartottam az írásban,a mikor beugrott, hogy az apát (A LÁNYÉT) melyik filmben láttam, innen egyszerű volt: A keselyű három napja --> Max von Sydow --> Halálcsók (A Kiss Before Dying) (MÁRMINT A FILM CÍME EZ)

    Majdnem jól emlékeztem: Dorothy és Jonathan párkapcsolatában mindaddig jól mennek a dolgok - legalább is látszólag - amíg a lány teherbe nem esik. Dorothy hatalmas vagyonnal rendelkező édesapja ugyanis, bár soha nem találkozott lánya választottjával, a rangon aluli férfi miatt mégis kitagadja őt az örökségéből. A pénzéhes és karrierista Jonathan-nak azonban így már többé nincs szüksége rá, ezért szörnyű tettet hajt végre: öngyilkosságnak álcázva hidegvérrel meggyilkolja Dorothy-t. Rövidesen aztán New York-ba költözik, elcsábítja halott kedvese ikertestvérét, Ellen-t, akivel aztán össze is házasodnak. Minden a terv szerint alakul, Jonathan Corliss élete végre révbe ér. Ám Ellen-t nem hagyja nyugodni Dorothy halála, ezért nyomozásba kezd.
    És innen spoiler: rajtakapja (A FIÚ A LÁNYT) hogy kutakodik, üldözés, és végül a vonat gázolja halálra (A CSÁVÓT, NYUGI ;] )

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák