Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz anadroid #1685 üzenetére

    Nem erted amire gondolok.
    Tobb dolog:

    1, sajnos abszolut nem egyertelmu hogy mi ez a stock reward es hogyan mukodik, ami egy szabalyozott penzpiaci termeknel nem art. Lasd pl Revolutnal a trading accounthoz is szerzodni kellett, illetve az egesz fractional share-re vonatkozo politikat a Sapia LLC GTC-je irja le es szabalyozza. Egyelore itt annyi latszik, hogy valami utan kapsz visszateritest, reszvenyben aminek a buktajat is atvallaljak, de a pluszt odaadjak, es nem igazan latszik hogy a saving pocketbol hogyan lehet kivenni a penzt, csak azt hogy virtualisan gyulik rajta valami (mert hogy nem hivatalosan reszveny, az kvaelet). Ha nagyon hasonlitanom kene, ez szabalyozottsag fokaban valahol a crypto.com fele MCO hulyeseg es quaestor kozott lehet...

    2, a lidl aldi konstansan tok jol hangzik. De egy honapra lehajolni sem eri meg erte. Altalaban az egy honap Lidl utan jon az europaiaknak kiajanlott 7eleven (USA) vagy TescoLotus (Azsia) kedvezmenyek, ami pont annyi mint halottnak a csok, senki nem jar hetvegente bangkokba nagybevasarolni.
    Fix hogy hosszutavon nem fognak ennyi es ilyen kedvezmenyeket adni.
    netflix elofizu 3200 huf, spotify 8-9 eur. A lidl kifutasaval kapsz konstansan 2 eur visszateritest a 10 eur havidij melle. Elegge minuszos

    3, arfolyamveszteseged lehet egy sima lidl bevasarlason is. Feltoltod szerdan a vividet, euroban, 362-es arfolyamon, elkoltod penteken mondjuk 365-367-en. A forint ugye ilyet barmelyik nap tud produkalni.
    Egy 10000 HUF bevasarlasert fizetsz rogton mondjuk 10200-10300 +0.5% konverzios dijat es orulsz hogy a +2-3% extra arfolyamveszteseg + valtasi dijbol visszateritesben visszajott 20-30 HUF belole, de ez mar onmagaban rontja az egesz 10% moka aranyat, ami, ha kifutnak a jo kedvezmenyek, siman lehet nulla is. (marad a netflix es spotify mondjuk, de hulyen mozog az arfolyam)

Új hozzászólás Aktív témák