Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    Sziasztok!
    Az létezhet, hogy egy címen nem elérhető a szolgáltatás úgy, hogy egyébként az összes szomszéd címére azt írja a honlap, hogy elérhető? Többek közt a szembeszomszéd címére is, ahova a házhoz egyébként közelebb lévő dobozból tudnának egyedül bekötni, a kábelt az út felett áthúzva?
    Egyébként az egész utcában elérhető a Telekom optikai hálózata. Bár olvastam az összefoglalóban, hogy nem feltétlenül elérhető mindenhol, ahol a Telekom is, de azért így furcsa, hogy elméletileg kb. az utca összes címén elérhető, csak ott nem. Illetve azoknál a címeknél következetesen nem, ahol a házszám „/” karaktert tartalmaz, ami nekem gyanús. A honlapon lévő űrlap legördülő listájából kiválasztva az összes, most hirtelen kipróbált [szám] / [szám v. betű] formátumú címre azt írja, hogy a [szám] [szóköz] [szám v. betű] (egyébként így, a „/”-t szóközzel helyettesítve valójában nem is létező) címen nem elérhető a szolgáltatás.
    Bár most találtam egy „/”-es címet a saját utcámban, ahova azt írja, hogy elérhető (de ott is helyettesíti a honlap a „/”-t szóközzel)... A fene se tudja.
    A saját címemre is azt írja a holnap, hogy nem elérhető, pedig már kétszer is dobtak be szórólapot.
    Írtam az ügyfélszolgálatnak, amire sablon választ kaptam (amiben egyébként figyelmetlenségből eredő hibák is voltak), így számomra a Flip megszűnt komolyan vehető szolgáltatónak lenni, csak kíváncsiságból kérdezem. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák