Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Annó csak demóban próbáltam ki a FH3-at, de most hogy nagyon olcsó, így beruháztam rá (igaz csak az alapra, de gondolkodok a kiegészítőn is, ami szintén jó áras). Nos, olyan szinten beszippantott, hogy a 4-et csak annyira indítottam el, hogy a 3 szuperpörgetést megcsináljam :D . Nagyon megtetszett a 3-ban a változatos környezet, a fény hatások, az időjárás változatossága. Valahogy a 3 után a 4 nekem olyan, mintha csak egy DLC lenne. Egy bszott nagy DLC és semmi több. Igaz viszont vannak dolgok, amik "nem tetszenek" a 3-ban:

    - gépigény. Míg a 4 simán megy fix 60 fps-el Ultra-n (1366x768), a 3-at bizony le kellett vennem High-ra, mert érezhetően nincs meg a fix 60 Ultra-n :Y .
    - autófejlesztés. Na, vagy én vagyok béna, vagy még nem tudom, de nekem ez az autófejlesztés a 3-ban nagyon nem adja. Sokkal jobban tetszik ahogy a 4-ben meg van csinálva.
    - sokkal keményebbek az ellenfelek, már Average szinten is :Y . Szenvedek is sokszor, mint az állat :D . Na jó, ez annyira nem negatív dolog :) .

    ...és eddig ennyi, kb. 4 óra játék után :) . Azt hiszem a 4-et most kicsit félreteszem és irány Ausztrália :D .

    Jah, egy kérdés: Így hogy megvettem, ha lejár a Game Pass-em (vagy nem hosszabbítom meg), attól függetlenül is elindul a játék solo és online módban is?
    (4-et Game Pass-el tolom, ott csak a DLC-k vannak meg, amit ajándékba kaptam, szóval az alapjáték nincs meg, ezért kell a Game Pass.)

    (#18959) Qkackca :C Mázlista vagy, hogy lőttél róla képet :D .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák