Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz PeL #24568 üzenetére

    Mindig a lehető legfrissebb. Már 4 is járt alatta mióta megvettem. 1080ti kártya hajtja, Ryzen 5 3600-al karöltve. Kifejezetten rendszeres és sűrű a jelenség. Mocsok bosszantó, mert elindulok egy kámpetisön felé, majd mikor belépek a meccsbe, akkor fagy ki. Vagy a verseny vége előtt kicsivel. De mindegy is, minden nézetben borzalmas ez. Teljesen elrontja a kedvemet. :(

    Egyelőre most csak a forzánál vettem ezt észre. Fent van a MassEffect Legendary Edition, az nem akadt ki a másfél óra játék után (többet nem is játszottam egyelőre vele). BF1 se akadt még ki sohasem. A Made of Sker-ben is eljutottem egy darabig, de azzal se volt fagyás (bár azt már letöröltem azóta). Ez a Forza meg rendszeresen.
    Már eleve az a furcsa, hogy első nekifutásra a virágbolti verziót próbáltam ki, ott amikor az őszből átjutunk a télbe, aktiválódik a Horizon Event minden cucca + az Ultimate pakk elemei, utána kiakadt és soha többé nem tudtam betölteni, csak addig tudtam játszani vele. Havernak ugyan azzal meg semmi baja nem volt sosem. Itt valami nagy turpisság lehet.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák