Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    válasz floatr #29416 üzenetére

    Hát egy hete még megértettem valamennyire, mindenkinek új volt valamennyire oké, emiatt is gondoltam majd később kicsit, mikor több olyan lesz akik már azért talán látták párszor.

    Bár igazából amúgy is vannak gondok, mármint itt nem feltétlen a játékkal hanem némely emberekkel. Én próbálom úgy csinálni, hogy lehetőleg ne akadályozzam a másikat, ha gyorsabb menjen csak, hisz mindannyiunknak érdeke, hogy nyerjünk. Van aki meg direkt nem hagyja elmenni a másikat, hiába csapattársa.

    Na meg ugye kanyarokban miért is ne alapon a másik által próbálja bevenni, az mindennapos. Ha elég szerencse van akkor mindketten megússzák, ha meg a legkevesebb akkor csak mindketten elszállnak, megérte nagyon.

    Erre simán jó lenne ha fixen ki lenne véve az ütközés, és akkor legalább mindenki próbálhatna a saját tudása szerint versenyezni, lehet még arra is rászoktatná az embereket, akik legalábbis eddig nem használták, hogy kanyar előtt illik fékezni, mert nincs ott a másik hogy majd annak csapódva beveszi. ( Vagy még többen szállnának el egyedül a semmibe. :D :D )

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák