Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    válasz IntelKiller7 #37411 üzenetére

    Tegnap kb. minden versenyen kaptam ütközésért büntetést. Pedig szándékosan és véletlenül sem ütköztem én. Nem veszem vakon a féktávot, hanem ha kell mert úgy vannak előttem akkor előbb ugye. Próbálkozást feladom, ha nem jönne össze. Gyorsabb jön és vert helyzetben vagyok akkor feladom. Egyenesben leszorít a pályáról akkor nem neki megyek, hanem elveszem.
    Mivel ilyenkor tempót bukik az ember hátulról jön egy véglény akiknek viszont nem számít semmit, vagy éppen hiába lennék gyorsabb jóval, nem enged el semmi áron.
    A büntit meg én kapom. A szemétládák meg bünti nélkül mennek tovább. Nem tartja őket fel semmi. Sőt, ha kapnak akkor mi történik az ő szemszögükből?? Semmi!!! Ugyan úgy indulhatnak versenyeken, sőt korlátozás nélkül mindegyiken.
    Még arra sincsenek rászorulva, hogy pár futamon gyűjtsenek SR-t, minden megy az nélkül is.
    Vannak véletlenül ütközők is, de ott is inkompetens a rendszer. Mugello első kanyar külső íven voltam az első kanyarban és simán bevettem. Belsőből nekem csúsztak, büntit én kaptam.... Ezernyi ilyen van.
    A gondom inkább az vele, hogy mivel már FM7-ben is hasonló szinten volt a bünti rendszer ez már fejlődni nem nagyon fog szvsz. Pedig megjelenés előtt azt hittem jóval fejlettebb lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák