Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz WATERDACA #37827 üzenetére

    Még mindig ott tartunk, hogy én nem egy videót, képet beraktam de Tőletek csak a duma jön, semmi kézzel fogható, hogy nézd meg itt egy videó összehasonlítás látnod kéne, hogy a Motorsportba mennyivel jobb ez meg az, de nem, csak leirjátok újra meg újra, hogy az nem úgy van ahogy én kézzel fogható tényekkel leírom hogy sajnos a Motorsport egy idejétmúlt technologia szintjét üti csak meg.

    Nem, nem azért hypeolják és reklámozzák a Forza Vistát hogy ott milyen képeket lőhetsz majd a kedvenc verdádról meg milyen hihetetlen részleteséggel kidolgozva van... aha azt 10 éve nem sikerült nekik egy teljesen amorf Nissal Silva modellt updatelni.. A GT7 is hypeolta ezt, de abba legalább van delivery...

    A GT-ben, tudtommal, megjelenéskor 34 pálya volt és a különböző nyomvonalakkal együtt pedig majdnem 100 opció. Nálad mi számít pálya rekonstruálásnak? Mivel, hol veri oda-vissza? [link] Watkinson pl mit emelnél ki?

    Szóval ha alapból el van cseszve az autó tuningja, hogy irányíthatlan legyen és 60-al már ne akarjon kanyarodni de utána rádobva egy slick gumit 120-al is beveszel mindent az realisztikus.. Persze, hogy befolyásolja a tuning az autó viselkedését de nincs túl sok köze a valósághoz, meg abból áll, hogy a játék alap tuningja szinte direkt nosense és amiatt kín vezetni tuning nélkül az autót.
    META beállítások vannak ARB, DIFF tuningra így ez már elveszi a realisztikusságot... egy pl TCS és ABS nélkül esélyed se kéne hogy legyen egy GT autóval mert nem úgy vannak megépítve, hogy anélkül vezessék őket. És ez érvényes a Gran Turismora is... és elvileg valahogy ott még alulkormányozottabbak az autók. :W De pl. vannak olyan apróságok, hogy GT-ben menet közben, olyan autón amin van rá lehetőség, tudod real time állítani a brake balance-ot és társai. Az FBB meg tudjuk jól, hogy nevetségesen gagyi kormányon jelenleg a Motorsportba. Teljesen felesleges szimulátornak hívni bármelyiket is.

    Az AI-ról ne is beszéljünk mert abba meg aztán úgy elvérzik a Motorsport hogy már fizikailag fáj...

    Most gyors guglizással(úgy értttem, hogy csak szimulátor bajnok) de látom, hogy azért a LFS -sel kezdte szimulátorozott és hát azért van különbség egy szimulátor és egy simcade között, amit meg illene tudnia szerintem, mármint magát a kifejezést is.
    Attól mert autóversenyző nem biztos, hogy ért is a tuningoláshoz, Ő elmondja a mérnökének mit érez, mi a baj az autó irányíthatóságával és a mérnök tudja majd hogy mit kell pöckölni. Lehet ezért is nem Ő mondja a videóban hanem a Pityuka, hogy mit fejlesszen és állítson de az a nyomorult még nagyvonalakba se tudja átadni az infót pedig ha 1x elolvasod mit ír a játék, hogy mit állíthatsz vele azért el lehetne tudni magyarázni a dolgot, csakhát ugye ő egy született autómérnökzseni.

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák