Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz rdt89 #38146 üzenetére

    GT7 -ben van VR ;] ;] ;] De amúgy iszom szavaid, én csak FM7 -tel tudtam PC-n tolni de ahhoz mérten is csak azt látom, hogy van amiben jobb van amiben meg rosszabb lett, tehát egy hasznos 6 évet vártunk rá nah :DDD

    @Döglött Róka
    "Mit akarsz elérni megint ezzel a "mindenszar" agymenéseddel?
    A játék továbbra sem 100 euró."

    Nem mindenszar, csak jó pár dolog. Elérni meg nem akarok semmit, erre van a fórum, tudtommal szabad összehasonlítani előző részekkel illetve más hasonló simcade játékokkal és ezt esetleg megvitatni.
    Akkor a játék mennyibe kerül, elárulnád? :)

    @CJ4567
    Nekem úgy van benne 500-500 órám a Horizon 4 és 5-ben, hogy minimális versenyt nyomtam rankeden vagy multiba, csak a havi kötelező multi versenyeket toltam mert a community egy rák, a legtöbben nem tudnak fékezni, kanyarodni, kikerülni. Nem fogom magam azzal idegesíteni, hogy 6 éves kis konzolivadékokkal úgy 'versenyezzek' hogy ők csak rammingelni tudnak. Én körbe autózom az egész térképet, pár arccal convoyban azt cső. Meg van egy pár single verseny meg 'sztori' azokat kiprögetem mind.
    Nem értelek, hogy lehetsz TDU teszter ha ezt nem érted, hogy cruising... a TDU sem az online versengésből állt hanem emlékszem még fórumon is összeálltunk munka után és csak körbeautókáztuk a szigetet, és az bőven elég fun volt, nem kellett multi verseny.
    Horizon számomra NEM multi versenyzésre, főleg nem kompetetív mert semmi szabály, hanem 1-1 meta autó minden class-ra. Köszönöm de ez a része nem érdekel, de szerencsére mellé valahogy mégis bele tudtam tenni élvezetes 500 órákat... :U

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák