Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Shufny #13379 üzenetére

    Igazából max. alatt 2-3 osztással volt az iPhone, de feljebb is tekertem (max) mert ahol nem volt mély, ott meg kevés volt.
    A mélyeket leszámítva a többi tartományt nem éreztem erősnek, mi több azonos hangerőnél halkabb is volt mint az Xcape. Elképzelhető hogy túl lett hajtva, de annyit nem kaphatott. Lényegében nem lehetett volna ég és föld a különbség. Az meg hogy egy csendes környezetben milyen 50% hangerőn, az a kutyát nemn érdekli szerintem. A XT120 Pro-t és a Sunrise-t is max.-hoz közeli hangerőn csekkoltuk Bicivel. Nem hinném hogy az a hangerő annyira sok lett volna.
    Hozzátartozik, hogy diszkóban melózok, ahol azért van dB és nem 100 környéke. :DDD
    Viszont annyira nem viszem túlzásba, tehát kétlem hogy ez összefüggésben lenne a zenehallgatási szokásaimmal.
    De a mély hiánya csak egy dolog volt...Az anyagminőség meg egy másik. Full műanyag, és kb. egy 4 dodós fake füles benyomását kelti. mondta meg a frankót szerintem. Meg kell nézni a házat, milyen kis girnyó. Lehet 40% terheltségnél jól szól egy csendes szobában, de ilyen célra ki vesz 25-50k IEM-et? Sztem erre a célra fejhallgató való. És igen is elvárom egy 40k fülestől hogy bírja a hangerőt, hiszen utcára tervezték, zajos környezetbe.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák