Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shrike7973 #16857 üzenetére

    Hááát... rövidre zárva a dolgot én személy szerint ehhez a Beyerdynamic DTX100-amat szedném elő. Eterna, /Silver Bullet/, TDII... is el lenne vele. Persze feltételezem, hogyha ilyet hallgatsz nem veted meg a mély kiemeléses karaktert...

    Turbine ~ TD. Nem érdemes foglalkozni vele.

    szakibá...: Én erre a projektre egy forintot nem áldoznék, de hajrá, várom a tapasztalatokat kíváncsian.
    Én abban a hitben voltam, hogy tökéletes szigetelés = tökéletes hang... Ez az elvem rendesen megvezetett kezdetben...
    Merthogy az első drágább fülesemnél a DTX100-nál nem így volt, ezért tipródtam vele annyit, mint a szarógalamb, és csináltattam hozzá illesztéket is... Amúgy akkor szól (számomra) a legjobban, ha kap oldalról egy kis 'szellőzést' - kisebb haranggal használom. Amúgy tompa és sok a durrogás.

    Egyedivel a magasak eltűntek, a túl hosszú és nagy szögben törő 'hangcső' miatt visszhangossá vált, és ezzel hatalmas, -de fals- térérzetet adott. A mély hangok túlkerekedtek mindenen, részletszegény lett a zene.
    A szigetelés nem lett jobb. Egy univerzális füles harangokkal jobban szigetel, mint egy akril teljes/fél custom, csak a teljes méretű szilikonosok a tutik izolációban.
    Ha megmozdítom az állkapcsom a zárás egyből nem lesz légmentes és a két oldal balansza elúszik emiatt.
    Kényelem terén meg érdekes a helyzet. Valamikor úgy érzem azonnal ki kell szednem 10 perc után mert baromira fáj, máskor meg órákig se vettem észre, hogy bent van.

    Hozzáteszem, hogy dinamikus füleshez semmiképp nem csináltatnék még egyszer ilyet, vagy kellene rá akkor szellőzőfurat oldalra.
    Armatúráshoz meg marha jó lenne szerintem, mert az akkor szól a legjobban, ha tökéletes a zárás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák