Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    Korábban már kérdeztem, hogy szerintetek van e igény/értelme arra/annak, ha lenne az első post helyén egy GYÍK a fülesekről, mint ahogy ez a fejhallgatós topikban is van.
    Konkrétan arra gondoltam, hogy ClieOS Basic Guide To In Ear Canalphones wikijét le lehetne fordítani magyarra, a lényegi részét átvenni. Nem minden pontot kellene átvenni, pl. a sztatikus kisülést és a customokról szóló részt (mivel itt nincs ezekkel kapcsolatos túl nagy érdeklődés) ki lehetne hagyni. A felépítése szerintem teljesen jó, azt lehetne tartani. Arra gondoltam, hogy az első oldalon ezek lennének, de nem folyamatosan írva, hanem linkként nyílnának meg mondjuk blogra irányítva. A végén lehetne némi saját szöveg a milyen kérdést tegyél fel ezeken felül, ha ajánlást szeretnél kérni stb.
    Némi megerősítés jó lenne, hogy ez így esetleg tetszik e, érdemes e venni a fáradságot, hogy ebbe energiát fektessek/fektessünk. Azért fektessünk, mert én szívesen foglalkoznék vele, de amennyiben van vállalkozó aki segítene egyes pontokat fordítani, formázni, rendszerezni, az jó lenne, mert egyedül elég nagy feladatnak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák