Új hozzászólás Aktív témák

  • golyani

    őstag

    válasz VANESSZA1 #2387 üzenetére

    hali
    nem vagy te nagy fehér hittérítő, nem kell senkit meggyőznöd. ha valakit érdekel a dolog megveszi meghallgatja, értekeli és ami neki tetszik azt hallgatja.
    fanatikusnak és szemellenzőt hordónak pedig inkább te látszol mint bwoay.
    egy fülest nem lehet megítélni egy belehallgatás alapján. az is lehet h nem passzolt rendesen a füledbe(az adott gumival), mert akkor nincs mély, ha nincs a helyé, ugyansi ezeknél a füleseknél kulcsfontosságú h jól illeszkedjenek/szigeteljék a külvilágot. a doboz hang lehet azért is jött, mert a haver eltekergette az EQ-t. mellesleg nem tudom honnan jön a doboz hang, mert nekem az iRiver lejátszóval szebben szól, mint a sony hifim(igaz én belenyúltam/finomítottam pöppet az EQ-ba így sztem nagyon kislány jó hangja van).
    a dobozon lévő dolgokat meg csak az egységsugarú júzer olvassa, jó oké itt más szempont nincs, mert ezeket nem lehet próbálgatni, de itt akik már vmit konyítanak hozzá azok nem nézik a a számokat, csak az árat, esetleg a hangnyomást.

    amúgy meg köszönjük a tippet mostmár eggyel több ilyen kategóriájú fülesről tudunk.


    uff, én voltam.

    jut eszembe: a specifikációkat meg hiába nézed és írják h 6Hz-től indul álag ember hallása 20Hz(+/-1-2)-től indul szal a hajukra kenhetik a 8Hz-et. a másik vége meg vmi 23,5kHz. na a másik véglet meg a 20kHz jót itt is lehet szvsz egy +/-1kHz-es difi, embere válogatja. a hangynomásban a papír szerirnt elmarad ugye 102 a 112 ellen. amiben papír szerint jobb azaz aranyozott csatlakozó.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák