Új hozzászólás Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz jolti05 #2600 üzenetére

    Viszont én zenei szoftvereket használok, nem pascalt, és azokkal teszteltem a saját hallási képességeimet. Az jött ki hogy nem vagyik 'denevér'. :DDD

    Azért a videókártyáknál kicsit más a helyzet. Ott a márkacégek is jelentős tervezési és gyártási aparátussal lépnek be, a chipgyártótól csak a fő egységeket kapják meg.

    De viszont a logózás és becsomagolás költségkímélés miatt lehet az OEM gyártó feladata. A márkanév meg csak teríti. Ennyi kis vackot OEM becsomagolni, utaztatni, majd kicsomagolni, a márkacégnél a logózással és márkacsomagolással babrálni ésszerűtlen. Kizárt, hogy az OEM cég ne tudná egyből a legyártás végén egy márkadobozba csomagolni. Az csak papír, festék, meg fólia, oszt' mehet a Sennheiser logisztikai raktáraiba, vagy egyenesen a nagykereskedőkhöz.

    Azonkívül nem minden példány lesz azonos minőségű abból a fülhallgatóból, valamelyik selejt lesz, valamelyik meg gyengébb minőségű és szelektáják és olcsóbban adják el (és a Creative ezt veszi tőlük :DDD ). A formai hasonlóság nem minden. Lehet, hogy a Sennheiser számára tisztább rezet használnak, stb.

    www.HunnyF1.com

Új hozzászólás Aktív témák