Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz hunnylander #2620 üzenetére

    hunnylander & Macilaci457:

    Köszönöm a válaszokat. 2 okból fogok így tenni. Egy, mert vagyok annyira intelligens, hogy gondolok a holnapra is, nem akarom idő előtt lezúzni a fülem, kettő, mert halkabban dinamikusabbnak érzem a muzsikát. Utóbbi mellett szól még, hogy max hangerőn már sziszegőssé válnak a magas hangok.
    Azon gondolkodom, hogy itthon is az erősítőn mind a bass, mind a treble maxon van (+10dB). Lehet, hogy őket is leveszem. Már csak azért is, mert kíváncsi vagyok rá, hogyha pár napig/hétig így használom, mit fogok hozzá szólni később, ha feltekerem őket.

    A Creative EP-630-ról meg még annyit, hogy nem vagyok elégedett. Nagyjából 1 kategóriába tudnám sorolni a SonyEricsson fülesemmel (és itt jön a bumm), amit ''ingyen'' kaptam a telefonhoz. Namost, 4e forintért kapsz egy egész headset-et, igaz, a fülesnek rettentő rövid a kábele. De akkor is. Ha levonjuk a másik kábel árát, amit a telóba dugsz, és antennaként + mikrofonként üzemel...mondjuk, tegyük fel, hogy 3e forint maga a HPM70. És akkor szerintem még sokat mondtam. Megtoldod valami 1 méteres minőségi hosszabbítóval, mondjuk...durván 700 forintért (jóval kevesebb, de tegyük fel, hogy valami márkásabb...), és még mindig 4 rugóból van egy olyan fülhallgatóm, ami majdnem olyan jó, mint amit most vettem másfélszer drágábban. A kényelem most nem szempont. (Csak mert azért az SE füles okoz 1-2 bosszantó pillanatot.)
    Úgyhogy kissé el vagyok keseredve, és fogalmam sincs, hogy ez most milyen minőségnem számít. Végülis jól szól, csak attól félek, hogy a 2500,-os Genius HP-02 Live ugyanennyire megfelelt volna, és még marad is egy csomó pénzem.

    Ezek után én is szeretnék hallani egy SennCX300-at :) Egy teszt valóban nem lenne rossz. Csak sajnos még mindig szubjektív a hallásunk.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák